BEWIT Mrkev - prášek ze šťávy, BIO RAW - 200 g
Kód: BEW9000000100010598Detailní popis produktu
Patříte mezi milovníky čerstvě lisované mrkvové šťávy?
S pomocí našeho prášku si ji připravíte během chvilky.
Díky BioAktivní dehydrataci si zachovává maximální množství živin a je ve vodě plně rozpustný.
Nakopne vaše tělo komplexem prospěšných látek a živými enzymy.
Stačí přidat vodu, zamíchat a sledovat, jak se šťáva navrací k životu.
Sladce obohatí i vaši oblíbenou kaši, smoothie či RAW dezerty.
Benefity
- Zdroj beta-karotenu, živých enzymů a dalších prospěšných látek
- Vysoká výživová hodnota
- RAW, BIO kvalita
- Rychlá a snadná příprava
- Plná rozpustnost
- Výborné přírodní barvivo
- Skvělý na cesty
Návod na přípravu
Jednu kávovou lžičku (2,5 g) prášku důkladně rozmíchejte ve cca 200 ml čisté vody. Intenzitu chuti šťávy můžete upravit množstvím přidané vody. Pro zachování aktivních enzymů prášek nemíchejte s horkými nápoji.
Dávkování
Denní příjem prášku z mrkve šťávy je 2,5 gramů. Pro větší využitelnost obsažených látek, užívejte prášek na lačno půl hodiny před nebo 2 hodiny po jídle.
Doporučené skladování
Prášek velmi snadno váže vlhkost a postupně tvrdne. Po celou dobu skladování jej proto ponechejte v originálním obalu, který po odebrání prášku vždy důkladně uzavřete.
Vitamíny a minerály podléhají v průběhu času přirozené degradaci.
Součástí balení je také pohlcovač vlhkosti.
Doporučení
- Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
- Výrobek není určen k náhradě pestré a vyvážené stravy.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.
- Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě max. 24 °C.
- Vystavení produktu vyšším teplotám může způsobit jeho degradaci.
Složení
BIO prášek ze šťávy mrkve obecné (//Daucus carota//) (98 %) Oxid křemičitý
Země původu
[zeme_puvodu]
Zaregistrujte se ZDARMA a získejte slevy až 30 % doživotně na výrobky BEWIT.
Registraci provedete snadno na tomto odkazu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | VÝROBKY BEWIT® |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.